Alege-ti un plan

ALATURI DE O ECHIPA CALIFICATA

Promo
Stil viata
Analize medicale:

- Hemoglobină Completă

- Glicemie

- Hemoglobina glicozilată

- TGO

- TGP

- Colesterol total

- LDL cholesterol

- Trigliceride

- Creatinină

- Acid uric

- TSH

- Calciu total

- Calciu ionic­­

- Vitamina D

- Sideremie

- Examen urină


ü  Consultaţie medic specialist

ü  EKG

ü  Psihoterapie  (4 sedinţe)

ü  Consiliere in nutriţie (4 sedinţe).

Pret: 2000 RON

Pret: 1730 RON

Picture1
Pachet depistare/ monitorizare afecţiuni hepatice:

- TGO

- TGP

- AgHBS

- AcHCV

Pret: 110 RON

Pret: 90 RON

\



Pachet extins depistare / Monitorizare afecțiuni hepatice

- analize sânge

- consult medicină internă

- ecografie abdominală


Pret: 420 RON

Pret: 390 RON

Descrierea serviciilor.

Consilierea nutrițională presupune o abordare multidisciplinară, realizată de psihologi, nutriţionisti și medici, echipă ce poate ajuta pacientul să înțeleagă unde greșește, cum se poate corecta, dar și ce alegeri alimentare sunt sănătoase pentru el. Prin respectarea recomandărilor acestor specialiști, pacientul va reuși să ajungă la o greutate sănătoasă, dar și să o mențină de-a lungul timpului, fără a fi necesar să mai țină diete drastice dăunatoare pentru sănătatea lui.

Studiile arată că obezitatea nu este numai o consecință a mâncatului în exces, ci și o urmare a faptului că persoana stabileşte o legătură disfuncţională cu mâncarea, mai precis nevoia de a mânca mai mult decât trebuie este de natură psihologică. Există o corelaţie strânsă între alimentaţie şi starea de sănătate. Stresul, anxietatea, depresia, schimbările de dispoziție, dependența de anumite substanţe sunt in strânsă legatură cu tiparele alimentare dobândite.

În acest context, psihoterapia devine o parte necesară în procesul de tratare a obezității. Terapia cognitiv-comportamentală (TCC) este considerată ca avand un rol fundamental in tratamentul tulburarilor de alimentație, bazându-se pe relația dintre gândurile negative, emoții și comportamente. În spatele stărilor emoţionale negative sau a comportamentelor negative se află un set de gânduri şi de credinţe iraţionale, rigide, nearealiste care ne impiedică să ne atingem obiectivele şi să avem vieţi cât mai echilibrate.

Restructurarea cognitivă reprezintă un proces psihoterapeutic care ajută pacientul să identifice şi să schimbe anumite gânduri negative sau iraţionale care contribuie la apariţia tulburarilor psiho-emoţionale. Terapia comportamentală presupune ȋnvăţarea de către pacient a unor comportamente şi deprinderi sănătoase care diminueaza manifestările asociate tulburarilor psiho-emoţionale.

În acest sens, psihologul poate ajuta pacientul să înțeleagă relația pe care o are cu mâncarea (mâncarea ca refugiu, reprimare a emoţiilor negative, frustări, tensiuni, singurătate, izolare, conflicte interpersonale, şomaj etc.), dar și să o modifice în favoarea lui, schimbându-şi treptat stilul de viață şi reușind astfel să slăbească ȋntr-un mod sănătos, dar și să își mențină apoi greutatea normală pe termen lung. Astfel, pacientul conştientizează obiceiurile negative şi consecinţele ulterioare şi deprinde maniera de ȋnlocuire a comportamentului alimentar nociv cu alte comportamente pozitive (discuţii cu prietenii, plimbări, lectură, sport, muzică etc.). Toate aceste schimbări au la bază motivația pentru care vrea să slăbească și să se mențină: stare de sănatate mai bună, creşterea imaginii de sine, mai multă energie etc.  Pacientul işi va putea controla, astfel, mai bine comportamentul alimentar prin reducerea cantităților de alimente, mâncatul în liniște, lent, conștientizând plăcerea asociată cu mâncarea sănătoasă.

De asemenea, psihoterapia ajută persoana cu obezitate să-și mențină obiectivele care au fost realizate inițial, prevenind posibilele recăderi și gestionând situațiile critice cu ajutorul unor strategii de coping (pacientul este învățat cum să facă față situațiilor de criză). 

În concluzie, un stil de viață sănătos reprezintă cea mai bună soluţie pentru obţinerea unui indice de masă corporală încadrat în limitele admise.

Persoana echilibrată din punct de vedere emoțional va fi echilibrată în toate aspectele vieții sale. 

diabet

Pachet Depistare Si Monitorizare

Diabet Si Dislipidemii:

-  Glicemie

-  Hemoglobina glicozilata

-  TGO,TGP

-  Colesterol

-  LDL cholesterol

-  Trigliceride

-  Creatinina +RFG

-  Acid uric

-  Examen urina.

Pret: 197 RON

Pret: 145 RON

01

   Pachet depistare / monitorizare afecțiuniurologice :

-  PSA

- Creatina

-  Urocultura

-  Ecografie abdominala


Pret: 302 RON

Pret: 287 RON

FAM 3

Pachet De Bazã Pentru 

Prevenţia Si Monitorizarea 

    Stării De Sănătate A întregii familii :

 

- Analize de laborator (pachet de bază)

- Hemoleucogramă completă

- VSH

- Colesterol total

- Trigliceride

- Glicemie

- TGO

- TGP

- Creatinină

- Bilirubină totală.

Pret: 131 RON

Pret: 95 RON

depresie

Pachet Promotional 

DEPRESIE Si BURNOUT:

-  Cortizol

-   Testosteron

-   Consiliere psihologica

Pret: 220 RON

Pret: 170 RON


FAM 3

   Pachet Extins Pentru 

     Prevenţia Si Monitorizarea 

      Stării De Sănătate A întregii familii:

-  Analize de laborator

- Consult de specialitate Medicina Internă

-  Ecografie generală (abdomen + pelvis)

-  Interpretare ecografie

-  Interpretare analize

-  Prescriere tratament


Pret: 441 RON

Pret: 405 RON

burnout SI depresie

depresie

despre

Burnout-ul este un sindrom psihologic caracterizat de fatigabilitate accentuată, dificultăţi de concentrare, senzaţie de „vid” mental, sentimente de neputinţă, deznădejde, autoculpabilizare, autocritică, stimă de sine scăzută, nervozitate izolare sociala, lipsa poftei de viaţă. Se manifesta printr-o stare de epuizare fizica, emotionala si mentala cauzata de expunerea prelungita la stresul profesional si de cele mai multe ori este insotita de depresie. 


Depresia este o tulburare persistentă a dispoziției care se manifestă prin simptome precum : stare depresivă persistenta, pierderea interesului sau a plăcerii, schimbări ale apetitului și greutății, incetinirea gândirii și mișcării, oboseală, sentimente de inutilitate sau vinovăție, dificultăți de concentrare, idei suicidare. Astăzi, depresia este văzută și recunoscută ca o problemă de sănătate mentală complexă, care afectează milioane de oameni din întreaga lume. Depresia afectează în mod semnificativ calitatea vieții, de aceea este important să fie diagnosticată cât mai devreme și tratată corespunzător.